✔Laagste prijsgarantie pvc vloeren ✔Gratis verzending vanaf € 250,- ✔Landelijke leg en meet services

Verzending

Verzending Nederland

In het beginsel bezorgen wij in Nederland uw zendingen zo snel mogelijk. Verzending vanaf € 250,00 worden gratis thuis bezorgt anders wordt hier € 49,00 in rekening gebracht. Uw zending wordt afgeleverd door VBEX in Alkmaar.

Verzending Belgie

In het beginsel bezorgen wij in Belgie uw zendingen zo snel mogelijk. Verzending vanaf € 750,00 worden gratis thuis bezorgt anders wordt hier € 99,00 in rekening gebracht. Uw zending wordt afgeleverd door VBEX in Alkmaar.

Levertijd

Bijna alle vloeren kunnen wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen. Voor afleveradressen op de waddeneilanden en België hier geld leveren binnen 5 tot 8 werkdagen. Ook is het mogelijk om een afleverdatum te kiezen. Dit kunt u dan invullen bij het afrekenen bij het kopje bestelnotities. Wel zo handig als u het later nodig bent i.v.m. met een verhuizing, zo weet u zeker dat u de vloer dan binnen heeft wanneer u hem nodig bent.

Werkwijze verzending

Bij de bestelling geeft u aan welke dag(en) u het liefst heeft dat het word afgeleverd wij proberen het dan op deze dag te leveren. De dag voor verzending ontvang u per mail over dat wij de volgende werkdag de zending zullen komen aanbieden.

Op de dag van de levering ontvangt u nogmaals een mail met daarin een indicatie van het aflevermoment.  Ook kunt u het pakket traceren met de Track en Trace code via de site https://www.vbex.nl/home/. Indien u niet thuis bent op de afgesproken datum ontvang u een email met dat de zending niet is gelukt en vragen u welke datum deze op nieuw aangeboden kan worden.

Bij levering bezorgt VBEX tot de eerste drempel  op de begaande grond, tenzij er anders schriftelijk is afgesproken. Heeft u hier vragen over ? neem dan gerust contact met ons op.


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget