Retourneren

Keurmerk webwinkel

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour (€ 75,-) van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pvcvloeren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Het is alleen mogelijk om de gehele order te retourneren. Dit heeft er mee te maken dat elke order een eigen verf Batch heeft en dus niet hergebruikt kan worden.

Identiteit ondernemer

PVCvloeren.nl
Roomweg 11
8334NR Tuk
info@pvcvloeren.nl
0521-520150
KvK-nummer: 05056380
BTW-identificatienummer: NL806839375B01

Wilt u een product ruilen of retourneren maak dan gebruikt van het Herroepingsformulier. Deze kunt u hier downloaden: modelformulier-ontbinding-herroeping-2014


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.