Garantie & klachten

Garantie

De looptijd van de garantie wordt voor PVCvloeren per product aangegeven. De door PVCvloeren.nl verstrekte garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft. Met deze wettelijke garantie wordt de garantie bedoeld dat de geleverde producten dienen te voldoen aan datgene wat de consument in alle redelijkheid van het product mag verwachten.

Op basis van onderstaande voorwaarden ontvangt de consument  op PVCvloeren 10 tot levenslange garantie op de vloerdelen PVCvloeren.nl.

 • Garantie wordt verleend op verborgen gebreken binnen genoemde garantietermijn;
 • De garantie wordt verleend wanneer derde zich heeft gehouden aan de leginstructies en bij normaal gebruik en onderhoud, van de vloer in woningen en bij projecten zoals kantoren, hotelkamers en boetieks.
 • Deze garantievoorwaarden zijn een aanvulling en geen uitsluiting van de aan de consument wettelijke toekomende rechten.

Bepalingen

 • De garantietermijn gaat in op het moment van aankoop. Bewaar daarom goed uw order- en factuurnummer. PVCvloeren.nl biedt geen vergoeding voor montage of demontage kosten.
 • Garantie op de vloeren van PVCvloeren.nl wordt, indien voldaan aan garantievoorwaarden, verstrekt indien de klacht schriftelijk, onder vermelding van order- en factuurnummer, binnen 2 maand na vaststelling aan PVCvloeren.nl is gemeld.
 • In geval van toekenning van de garantie zullen defecte vloerdelen worden vervangen. Mocht de betreffende vloer niet meer te verkrijgen zijn voor PVCvloeren.nl., dan zal zij voor een gelijkwaardig alternatief zorgen.
 • De verstrekte garantie heeft uitsluitend betrekking op de geleverde vloerdelen en dus niet op derdenkosten als arbeidsloon, bijkomende materialen en andere vervolgschade.
 • De garantietermijn blijft ongewijzigd in geval van erkenning en het verhelpen van de klacht.
 • Bij een geschil voortvloeiend uit de garantie met betrekking tot de vloeren van PVCvloeren.nl. is het voor alle betrokken partijen mogelijk om een beroep te doen op een onafhankelijke beëdigde deskundige, welke een bindend advies zal uitbrengen. Bij toepassing van deze clausule dienen de kosten vooraf schriftelijk tussen de partijen te worden overeengekomen.

Uitsluitingen

 • Indien de vloer niet is gelegd volgens de bijbehorende leginstructie. Deze leginstructie wordt schriftelijk en/of per mail verstrekt aan de consument door dealer van PVCvloeren.nl producten.
 • Wanneer defecten en/of gebreken reeds zichtbaar waren of zijn geworden voor de consument voor of tijdens montage van de vloerdelen in een woning of commerciële ruimte, en PVCvloeren.nl na constateren van deze gebreken niet tijdig op de hoogte is gebracht van deze gebreken, waardoor zij niet in staat is gesteld om de ontstane situatie of gebreken binnen een redelijke termijn, en op een redelijke wijze op te kunnen lossen. Gaat de consument na constateren van defecten of gebreken toch over op montage van de vloer dan vervalt de garantie en is PVCvloeren.nl niet verplicht om enige vorm van schadevergoeding uit te keren.
 • Defecten en/of gebreken die zijn ontstaan door vocht- en/of waterschade dan wel andere oorzaken als gevolg van overmacht.
 • Defecten en/of gebreken die zijn ontstaan door verkeerde montage en/of gebruik, onzorgvuldig handelen en bij gebruik voor een ander doel dan waarvoor de vloerdelen bestemd zijn, alsmede het onvolledig naleven of volledig negeren van gebruiks-, leg- en onderhoudsinstructies en/of waarschuwingen.
 • Optische gebreken ontstaan door het vervormen van de vloerdelen door veranderende klimaatomstandigheden zoals droogte, in geval van kleurverschillen door invloed van zonlicht en de gevolgen van normale veroudering- en/of slijtageverschijnselen van de afwerklaag.
 • Vlekken of mechanische schade van het oppervlak van de vloer (deuken, krassen etc.) door onzorgvuldige behandeling tijdens vervoer, gedurende opslag en in geval van schade als gevolg van naaldhakken, stenen, kinderen, zand, huisdieren etc.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pvcvloeren.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Identiteit ondernemer

PVCvloeren.nl
Roomweg 11
8334NR Tuk
info@pvcvloeren.nl
0521-520150
KvK-nummer: 05056380
BTW-identificatienummer: NL806839375B01

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


 • Laagste prijsgarantie
 • Ruim A-merken assortiment
 • Gratis levering vanaf € 250,-
 • Grote fysieke showroom
 • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.