PVC Vloeren Aanbieding

PVCvloeren.nl is altijd al gegarandeerd de goedkoopste vloeren leverancier van Nederland. Wij garanderen namelijk dat als u ergens anders hetzelfde product goedkoper ziet, dat we u het prijsverschil terugbetalen en u nog eens 10% korting geven op uw bestelling. Onze PVCvloeren zijn dus eigenlijk altijd in de aanbieding.

Altijd in de aanbieding

De vloeren op onze website zijn altijd in de aanbieding. We leveren topkwaliteit vloeren tegen de scherpste prijzen. Goedbeschouwd zijn de PVCvloeren continu de goedkoopste van Nederland. Daarvoor geven we garantie: de laagste prijsgarantie! Voor die laagste prijsgarantie zetten we ons heel het jaar voor in: we onderhandelen steeds opnieuw met onze leveranciers over de scherpste inkooptarieven. We gaan er daarom ook vanuit dat we echt de goedkoopste zijn en geloven daar ook echt in. Mocht u ergens toch hetzelfde product goedkoper hebben gezien, dan gaan wij voor u aan de slag. We checken of het ook echt hetzelfde product is en geven u bij bewezen feiten 10% extra terug op het verschil in prijs. Gegarandeerd!

PVCvloeren zijn goed en goedkoop

De vloeren van PVCvloeren.nl hebben een echte uitstraling die niet onderdoet voor een houten vloer of een tegelvloer. Of u de vloer nu kamerbreed, in stroken of in tegels legt. Een vloer is erg onderhoudsvriendelijk, makkelijk te leggen en zoals u hier op de website ziet in heel erg veel kleuren en dessins te verkrijgen. En dan zijn de vloeren ook nog eens altijd in de aanbieding. Voor u dus heel veel voordeel: een kwalitatief heel erg goede vloer, met een prachtige uitstraling tegen de beste prijs. Daar staan wij voor. Daarnaast kunnen we u ook nog eens ontzorgen over hoe de vloeren te kiezen en later hoe ook de vloer te leggen. We staan voor u klaar met alle extra nodige informatie, we kunnen zelfs de vloer komen leggen. Alles tegen de scherpste prijs. Altijd 100% gegarandeerd. Beloofd!

  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.