De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

PVC vloer leggen

U kunt ervoor kiezen om een PVC vloer zelf te leggen of om te laten leggen ( wij hebben namelijk een landelijke dekking hier is altijd een vakman bij u in de buurt). PVC vloeren zijn op meerdere manieren te leggen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor plak PVC of voor click PVC. Wij hebben in ons assortiment verschillende stijlen, patronen en kleuren. Zo is er altijd een vloer die past bij uw woonwensen.

Stappen voor het leggen van een PVC vloer

Voordat de vloer gelegd kan worden moeten er eerst een aantal handelingen plaatsvinden. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende stappen.

1. Vloer opmeten en beoordelen

Het is belangrijk dat de ruimte goed opgemeten wordt. Uiteraard moet er genoeg PVC besteld worden. Er dient ook rekening gehouden te worden met het snijverlies.

2. Vloer schoonmaken

De vloer dient eerst goed geveegd en gestofzuigd te worden. Hierna kan er een primer op de vloer aangebracht worden. Deze primer zorgt ervoor dat de egaline goed hecht aan de bestaande vloer.

3. Vloer egaliseren

De volgende stap is het egaliseren van de vloer. Na het egaliseren mag er 5 uur niet gelopen worden op de vloer. Als de egaline goed droog en hard is, dan moet de vloer geschuurd worden met een schuurmachine. Na het schuren dient de vloer nogmaals schoongemaakt te worden.

4. PVC vloer acclimatiseren

De nieuwe PVC vloer moet acclimatiseren. Het is belangrijk dat de PVC vloer 24 uur van te voren op kamertemperatuur ligt.

5. PVC voer lijmen of leggen

De vloer kan nu gelegd worden. Heeft u de vloer gelijmd? Dan dient u de vloer te walsen. Dit zorgt ervoor dat de vloer zo goed mogelijk gaat hechten aan de lijm.

Plak pvc leginstructie video:

Instructie video egaliseren:

Moduleo klik pvc leginstrustie video:

Project Floors klik pvc leginstrustie video:

Forbo Allura klik pvc leginstrustie video:

Offerte aanvragen

Bij het leggen van een PVC vloer zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden.  Wilt u de vloer door ons laat leggen, dan bent u gegarandeerd van de juiste werk- en legwijze. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen leggen PVC Vloer


  • Laagste prijsgarantie pvc vloeren
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service
  • Grote fysieke showroom
8.7

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service