De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

PVC tegels

PVC is een materiaal dat heel geschikt is voor op een vloer. PVC is geschikt voor vloerverwarming, minimaliseert contactgeluiden, is vochtbestendig en heel gemakkelijk in het onderhoud. Lees hier meer over de voordelen van PVC vloeren. PVC vloeren zien en voelen heel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte stenenvloeren.

Grote collectie PVC tegels

Zit u eraan te denken om een PVC vloer te leggen? Bekijk dan eens ons grote assortiment PVC tegels. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten vloeren met ieder een eigen uitstraling. Onze PVC tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en uitvoeringen. Wilt u weten of de vloer past in uw ruimte? Vraag dan een gratis staal aan.

Wij hebben een groot assortiment PVC tegels

PVC tegels de beste keuze bij vloerverwarming

In tegenstelling tot parket of laminaat isoleert een PVC tegelvloer niet, maar is juist warmtegeleidend. Bij parket of laminaat moet de vloerverwarming extra zijn best doen om de gewenste warmte af te geven. Hierdoor kan er veel energie verloren gaan. Een PVC tegelvloer zorgt voor optimaal rendement. Door dit optimale rendement is in veel gevallen een vloerverwarming als hoofdverwarming zelfs voldoende en hoeft u geen bijkomende verwarmingsbronnen te plaatsen.

Het leggen van een PVC tegelvloer

Het leggen van een PVC vloer is heel eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf doen. PVC vloeren zijn op meerdere manieren te leggen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor plak PVC of voor click PVC. U leest hier meer over het leggen van een PVC vloer. Bij het leggen van een PVC vloer zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Wilt u de vloer door ons laat leggen, dan bent u gegarandeerd van de juiste werk- en legwijze. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laagste prijsgarantie

In onze webshop vindt u de goedkoopste PVC tegelvloeren van A-merken in Nederland. Nergens anders is het goedkoper. Is het ergens anders wel goedkoper? Wij betalen u het verschil + 10% extra korting.

  • Laagste prijsgarantie pvc vloeren
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service
  • Grote fysieke showroom
8.7

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service