Over ons

Fokje en Folkert zijn de grote grondleggers van ons bedrijf. We begonnen ooit gewoon vanuit huis als Braad Stoffering en onlangs zijn de zonen Justin en Raymond ook mede-eigenaar geworden.

Vanaf 1994 zijn we op een prachtige manier gegroeid. We zijn gestart vanuit huis en vervolgens naar een winkeltje van zo’n 50 m² verhuisd. Tussendoor werd Folkert in 1999 nog Nederlands kampioen Marmoleum leggen!
In 2007 lieten we een nieuwe winkel van ruim 1000 m² groot bouwen, waar we in 2012 ook dealer werden van Ambiance buitenzonwering.

Door de jaren heen gebruikten we deze website puur om informatie te geven over PVC vloeren, maar sinds Raymond in 2018 hier een webshop van maakte, is PVCvloeren.nl ook een mooi bedrijfsonderdeel van Braad Stoffering/Zonwering geworden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche en onze lange termijncontracten op het gebied van inkoop kunnen we de laagste prijsgarantie van Nederland geven. Mede door PVCvloeren.nl zijn Justin en Raymond in 2021 ook eigenaar van ons bedrijf geworden en kunnen we al spreken van twee generaties lang de beste PVC vloeren tegen de laagste prijs.

Over ons

  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.