Mooiste PVC Vloeren

In de wereld van vloerbedekking bestaan heel veel verschillende soorten. Op de website van PVCvloeren.nl komt u de mooiste PVC vloeren in allerlei kleuren, motieven en dessins tegen, maar dan in hout-, tegel- of betonlook. De uitstraling van deze vloeren, maar met de voordelen van PVC; u bent hier aan het juiste adres.

Mooie PVC Vloeren – niet van echt te onderscheiden

De mooiste vloeren in PVC zijn natuurlijk bij PVCvloeren tegen de scherpste prijs te krijgen. Gewone standaard vloeren, maar vloeren die niet van echt te onderscheiden zijn. Of het nu gelijk moet zijn aan een houten vloer, of het moet op een tegelvloer of een betonvloer lijken.

Allerlei mooie vloeren

Je kunt al kiezen of je een pvc-vloer gaat plakken of dat je hem los van de ondergrond legt met behulp van een clicksysteem en in die twee soorten vloeren zijn dan ook nog eens heel veel verschillende modellen en soorten vloeren in het assortiment opgenomen. Naast de eerder al genoemde hout-, tegel- en betonlook vloeren zijn de mooiste vloeren natuurlijk ook in een visgraatdesign of Hongaarse Punt te verkrijgen. Maar dat is nog niet alles: ook vloeren met een hexagonmotief of een diamondmotief zijn prachtig. En bedenk dan ook nog eens die vloeren met een houtstructuur. Dat zijn de mooiste vloeren.

De mooiste merken en hun vloeren

PVCvloeren heeft naast alle dessins en looks de mooiste vloeren van toonaangevende merken en producenten. VT Wonen, Ambiant, Belakos, Forbo en GreenFlor zijn zomaar een aantal merken waarmee PVCvloeren goede sier kan maken. Prachtige vloeren, alle nieuwste trends en kleuren en genoeg om uit te kiezen. Het assortiment is dusdanig groot dat je bij PVCvloeren altijd wel een keus kan maken. Daarnaast garanderen wij ook nog eens dat wij door onze scherpe inkoopsprijzen u de beste prijs kunnen bieden. Komt u in Nederland hetzelfde product goedkoper tegen, dan compenseren wij u door het prijsverschil en 10% extra korting terug te betalen. Uiteraard geven we daar graag informatie over.

  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.