✔️ Laagste prijsgarantie pvc vloeren ✔️ Gratis verzending vanaf € 250,-

Mflor PVC vloeren

Ben je van plan om een PVC vloer van mFLOR aan te schaffen? Kijk hier dan zeker even verder. Bij PVCvloeren vind je een uitgebreide mFLOR collectie. Mooie vloeren met laagste prijsgarantie, dat is waar wij voor staan! Dus als jij dezelfde vloer ergens anders goedkoper ziet, betalen wij het verschil in prijs, plus 10% korting. Bij ons weet je dus zeker dat de mFLOR PVC vloer prijs die je betaalt, de laagste is.

Een mFLOR vloer is mooi en duurzaam

De PVC vloeren van mFOR zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets is mFLOR marktleider in duurzame PVC vloeren. Bij de productie wordt rekening gehouden met milieuvriendelijke productie maar ook met een gezond eindresultaat. De PVC vloeren van mFLOR zijn volledig recyclebaar. De look en feel van een mFLOR vloer doet niet onder voor een echt houten vloer.

PVC vloeren van mFLOR zijn natuurgetrouw

In de natuur is geen enkel stuk hout of steen gelijk. Dit gegeven heeft mFLOR geïnspireerd tot het gebruik van allernieuwste printtechnieken waardoor geen enkele PVC strook of PVC tegel er hetzelfde uitziet. De stroken of tegels zijn dus net zo uniek als de natuur zelf.

Bij de productie van de mFLOR Authentic collecties wordt zelfs gebruik gemaakt van de speciale methode in Register Embossing, ofwel natural touch. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de mFLOR PVC vloeren er precies zo uitzien en ook aanvoelen als het natuurlijke product. Maar dan met alle voordelen van een PVC vloer. Zo is het onderhoud van PVC vloeren eenvoudig en kan deze – in tegenstelling tot een houten vloer- gewoon worden gelegd in vochtige ruimtes.

Onze mFLOR collectie

In onze ruime collectie bieden wij onder andere de populaire mFLOR Woburn Woods collectie, mFLOR Argyll Fir, mFLOR Authentic Lake, mFLOR Authentic Oak en mFLOR Authentic Plank aan. Ontdek ook de natuurgetrouwe PVC stroken in de kleuren mFLOR Bramber Chestnut, mFLOR Broad Leaf, mFLOR Estrich Stone, mFLOR English Oak, en de mFLOR Shady Larch. Als je op zoek bent naar een mooie PVC visgraat vloer, bekijk dan zeker even de mFLOR Prava Parquet en de Parva Plus serie!

mFLOR PVC vloeren voor de laagste prijs met de best service!

Wil jij een mFLOR PVC vloer kopen? Bij PVC vloeren kun je altijd eerst gratis stalen aanvragen. Bekijk ook eens ons ruime assortiment aan Forbo PVC en Project Floors PVC om zo maar eens een greep uit onze A merken te noemen. Op al onze vloeren geven wij je de laagste prijsgarantie. Ook kun je bij ons gaan voor een mFlOR PVC vloer inclusief leggen, wij hebben namelijk een landelijke legservice. Wij staan ook voor je klaar met deskundig advies, neem bij vragen dus gerust contact op!

Producten van Mflor PVC vloeren


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 17 reviews.