De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Mflor PVC vloeren

Mflor is specialist en marktleider als het om pvc designvloeren gaat. Door de unieke, natuur echte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Natural Touch

Bij de productie van onze Authentic collecties, maken wij gebruik van de speciale methode in Register Embossing. Dit word ook wel de Naturel Touch genoemd. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de pvc vloeren er precies zo uitzien en aanvoelen als het natuurlijke houtproduct.

Natuurgetrouw

Bij Mflor hechten we veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In natuur is geen boom het zelfde en elke steensoort uniek. Om die reden maken wij bij het produceren van onze vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken, waardoor geen enkele strook of tegel er het zelfde uit ziet. Dat vinden wij belangrijk.

Kwaliteitsvloeren in alle opzichten

Bij Mflor gaan we niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Wij kiezen altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De samenstelling van het product vinden wij minstens zo belangrijk. Om die reden gebruiken we bij Mflor alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies. Dit stelt ons in staat om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren.

Kijk hier onder voor de scherper prijzen van onze Mflor Pvc vloeren:

Producten van Mflor PVC vloeren

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service