De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Lifestyle PVC vloeren

De collectie van Lifestyle bestaat uit stijlvolle en sfeervolle vloeren van zeer goede kwaliteit. Alle vloeren zijn in ieder interieurstijl toepasbaar. De collectie groeit nog steeds en Lifestyle is altijd op zoek naar goede aanvullingen op de collectie. Zowel op het gebied van kleur en stijl, maar ook op technisch vlak houden ze de vernieuwingen in de gaten.

Bij het samenstellen van de collectie is kleur naast materiaal de belangrijkste factor. Een vloer wordt vrijwel altijd gekozen voor een langere periode en daarom wordt er vaak voor basic tinten gekozen. Lifestyle zoekt binnen de basic kleuren naar ‘basic met een twist’ en volgen de laatste trends.

De PVC vloeren van Lifestyle hebben vele voordelen, zoals de goede warmte doorlaatbaarheid en de slijtvaste toplaag. Deze varieert van 0,3 tot 0,55 mm.

Lifestyle PVC vloer voor de laagste prijs

Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit de vele dessins. Wij garanderen u de laagste prijs. Heeft u toch gezien dat het ergens anders goedkoper is? Dan betalen wij u het verschil +10% korting op uw bestelling.

Producten van Lifestyle PVC vloeren

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service