De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Green-Flor PVC Vloeren

De ontwerpen van de vloeren van Green-Flor zijn realistisch, oorspronkelijk en authentiek. Green-Flor biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze en trendsettende ontwerpen.

Door middel van de nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken kunnen ze een nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal nabootsen. Denk hierbij aan kleur, diepte en subtiele nuances zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft. Dit natuurlijke gevoel wordt versterkt door de verschillende zicht- en voelbare oppervlaktestructuren. Zo wordt de natuurlijke uitstraling geaccentueerd. Een aantal vloeren heeft ook een aangebrachte V-groef aan 4 zijden van de plank. Hierdoor ontstaat een exclusief karakter en komt de vloer daadwerkelijk tot leven.

De dessins van Green-Flor zijn nagenoeg allemaal beschermde ontwerpen, waardoor ze uniek zijn in de markt. De vloeren van Green-Flor zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten- of natuurstenen vloeren.

PVC vloeren van Green-Flor voor de laagste prijs

U vindt in onze webshop de goedkoopste PVC vloeren van Green-Flor. Nergens anders is het goedkoper. Elders toch goedkoper gezien? Dan betalen wij u het verschil +10% korting op uw bestelling. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service