De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Gerflor PVC vloeren

Gerflor creëert en vervaardigt innovatieve, decoratieve en duurzame PVC vloeren. Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Ze stellen de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en milieu.

De stijlvolle PVC vloeren van Gerflor zorgen voor een warme en tijdloze uitstraling. De vloeren zijn geschikt om te gebruiken in natte ruimtes. Denk hierbij aan een badkamer, keuken, wasruimte of andere vochtige ruimte in uw huis. Dankzij de constructie van Gerflor heeft de vloer een geweldige akoestische demping. Met Gerflor heb je geen geluidsoverlast meer van bijvoorbeeld schoenen of speelgoed.

 

PVC vloeren van Gerflor voor de laagste prijs

Bekijk ons grote aanbod van PVC vloeren van Gerflor in onze webshop. Heeft u vragen? Of wil u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden u de laagste prijsgarantie. Nergens anders zijn de vloeren goedkoper. Heeft u toch een vloer ergens anders goedkoper gezien? Dan betalen wij u het verschil +10% korting op uw bestelling. Zo bent u gegarandeerd van de laagste prijs.

 

 

Producten van Gerflor PVC vloeren

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service