Gelasta PVC vloeren

Op zoek naar een Gelasta PVC vloer? Dan zit je helemaal goed bij PVC vloeren! Wij hebben een ruime selectie van het Nederlandse familiebedrijf in ons assortiment en dat voor de laagste prijs. Vanaf €250-, leveren wij je Gelasta PVC vloer helemaal gratis en mocht je willen kun je bij ons ook kiezen voor landelijke leg- en opmeetservice. Alles voor jouw vloer, bij PVC vloeren 

Een PVC vloer van top kwaliteit

Als je kiest voor een PVC vloer van Gelasta, kies je voor een PVC vloer van top kwaliteit. Gelasta heeft meer dan 40 jaar ervaring en kennis in PVC vloerenGelasta staat voor betrouwbaarheid, eerlijke producten en maatschappelijke verantwoording. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Bovendien zijn de Gelasta PVC vloeren heel erg mooi, kijk zelf maar. Natuurlijk hebben wij ook andere Amerken in ons assortiment, tegen de laagste prijs. Zo hebben wij ook goedkope PVC vloeren van ForboRigid Core en vele anderen.  

Gelasta PVC, altijd een goed idee

PVC ofwel polyvinylchloride is een echte alleskunner. Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming maar er zijn nog meer voordelen van een PVC vloer. Niet voor niets is PVC erg populair. Vooral de Gelasta PVC vloeren zijn erg in trek. Met namde Gelasta PVC 8323, de Gelasta 8400 en de Gelasta City visgraat zijn erg populair maar wij hebben natuurlijk veel meer mooie Gelasta PVC vloeren in ons assortiment.  

Bekijk bijvoorbeeld eens de Gelasta City, de Gelasta Excellent, de Gelasta Pure tile en de Gelasta Pure XL register collectie. Daar zit voor iedere smaak wel een Gelasta PVC vloer bij, denken wij zo.  

Levendige kleuren en motieven

Onze collectie van Gelasta PVC vloeren bestaat uit PVC vloeren in betonlook, PVC vloeren die niet van houten vloeren te onderscheiden zijn en hoogwaardige PVC tegels. Het Gelasta PVC is verkrijgbaar in een dikte van 2,0 mm en 2,5 mm. Het Gelasta click PVC is 5,0 mm dik. De kleuren zijn natuurgetrouw en niet van echt te onderscheiden. Waar kies jij voor? Ga jij voor warme houttinten of juist de Pure tile in grijs of juist stoer en chique zwart?  

Top merken met top service

Een Gelasta PVC vloer kopen, doe je niet zomaar. Gezien de lange levensduur van deze aantrekkelijke PVC vloer, moet je er wel even tegen aankijken. Wij geven dan ook 25 jaar garantie op onze Gelasta PVC vloeren! Dan wil je wel zeker weten dat het thuis net zo mooi is als hier op onze website. Bij ons kun je daarom gratis stalen aanvragen. Ook ben je van harte welkom in onze showroom. 

Producten van Gelasta PVC vloeren

Geen producten gevonden


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.