Ambiant PVC vloeren

Pvc vloer kopen

Een pvc vloer kopen van Ambiant is kiezen voor een duurzame, veilige en bovenal mooie vloer. Een pvc vloer voor thuis, op kantoor of een projectgeschikte pvc vloer, Ambiant heeft het allemaal! Een pvc vloer biedt uitkomst voor iedere woonstijl. Dat is immers precies wat je zoekt: een pvc vloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is en met je woonstijl mee veranderd.

Dé vloer voor elk gezin

Ambiant pvc vloeren zijn perfect voor intensief gebruik. Voor jonge gezinnen bijvoorbeeld, waar speelgoed het vloerbeeld bepaalt. Heb je een glas drinken laten vallen en is het een chaos rond de eettafel na etenstijd? Dan reinig je de vloer simpel en snel! Je kunt jaren van jouw Ambiant pvc vloer genieten door de beschermende toplaag.

Verschillende varianten pvc vloeren

Onze pvc vloeren (ook wel pvc laminaat genoemd) zijn te bestellen in twee varianten: plak pvc vloeren en click pvc vloeren. Pvc vloeren zijn ontzettend populair. Je ziet ze in elk woonmagazine, tv-programma en op elke interieur blog. Pvc vloeren zijn tijdloos, stijlvol en bijna niet van écht hout te onderscheiden. Pvc vloeren zijn perfect voor vochtige ruimtes. Super fijn voor in de badkamer. Zo kun je heerlijk badderen zonder je zorgen te hoeven maken over je pvc vloer.

Pvc vloeren: click pvc of plak pvc

Het grootste verschil tussen click pvc en plak pvc is de manier van leggen. Plak pvc stroken zijn flexibele stroken die direct op de dekvloer (basisvloer) geplakt worden, waardoor het super strak ligt en geschikter is voor vloeren met vloerverwarming. Bij deze manier van leggen is het dus belangrijk om de dekvloer vooraf te egaliseren. Het grootste voordeel van click pvc stroken is, dat in de meeste gevallen de ondergrond (dekvloer) niet van te voren geëgaliseerd hoeft te worden. Wil je meer weten over de verschillen? Lees dan onze blog verschil tussen click en plak pvc?

Waarom een pvc vloer kiezen?

Pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit het vloerenlandschap, maar waarom wordt er steeds vaker voor een pvc vloer gekozen? Kunststof vloeren worden steeds populairder, omdat deze vloeren steeds realistischer worden, onderhoudsarm en waterbestendig zijn. Daarnaast zijn pvc vloeren voorzien van een sterke slijtage laag en gaan ze hierdoor vele jaren mee.

Heb je vloerverwarming in jouw huis? Combineer dit dan met bijvoorbeeld een visgraat pvc vloer. De dunne pvc stroken zijn de perfecte warmtegeleider, zoals dit ook altijd gezegd wordt van plavuizen.

Voordelen van een pvc vloer

Ambiant pvc vloeren zijn enorm populair. Ze hebben namelijk weinig onderhoud nodig, zijn geschikt voor intensief gebruik, gaan lang mee en zijn geluiddempend. Daarnaast zijn pvc vloeren verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en unieke dessins. Bij Ambiant zijn er verschillende trendy click pvc en plak pvc vloeren verkrijgbaar, er is altijd een Ambiant pvc vloer beschikbaar die past bij jouw woonstijl.

Ambiant pvc vloeren zijn stil, sterk en geluiddempend

Over Ambiant pvc lopen is dan ook een waar feest, jouw voetstappen worden geabsorbeerd waardoor bijvoorbeeld het klakken van schoenen tot het verleden behoort. Een Ambiant plak pvc vloer heeft, doordat de pvc stroken zijn verlijmd aan de basisvloer, een zeer goede geluidsdemping naar beneden toe. Ambiant pvc click heeft, om de geluidsdemping van plak te benaderen, een extra kurklaag aan de onderzijde. Wel zo prettig voor jouw onderburen.

Producten van Ambiant PVC vloeren


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.