✔️ Laagste prijsgarantie pvc vloeren ✔️ Gratis verzending vanaf € 250,-

Voordelen PVC vloer

Kiezen voor een PVC vloer is kiezen voor een vloer met zeer veel voordelen. Wij hebben voor u de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

 1. Warme uitstraling en akoestische demping
  Met een pvc vloer kunt u alle gewenste stijlen in u woning toepassen. Elegant leisteen, klassiek steen, betonlook, visgraat of moderne houten plakken. Alles is mogelijk. Het voordeel van een PVC vloer is dat u geen krakende vloerplanken heeft of last van tikkende hakken op de vloer. PVC heeft namelijk een akoestische demping. Daarom heeft u geen last van contactgeluiden. Bovendien voelt de vloer ook warm en comfortabel aan.
 1. Duurzaam en onderhoudsarm
  PVC vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan. Uw PVC vloer zal dus niet zomaar versplinteren, afbreken of barsten ten gevolge van zwarte belasting. Daarom zijn PVC vloeren geschikt om overal toe te passen: van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoorruimte tot in drukbezochte winkels. Een PVC vloer is een onderhoudsarme vloer. De uitstraling zal, zonder veel moeite, altijd even mooi zijn. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer die na enige tijd onderhoud nodig heeft om zijn uitstraling te bewaren.
 1. Hygiënisch en veelzijdig
  Hygiëne is uiterst belangrijk. Vooral in een hotel, restaurant, zorginstelling of openbare ruimte. Bij een PVC vloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen. Bovendien veegt u het oppervlak gemakkelijk schoon. Een PVC vloer is bovendien geschikt voor alle ruimtes. Van woonkamer tot keuken of badkamer. Een PVC vloer is namelijk vochtbestendig.
 1. Betaalbaar
  PVC vloeren zorgen ervoor dat u wel de looks heeft van een natuurlijke vloer, maar niet de lasten. Daarbij speelt ook de prijs in het voordeel van een PVC vloer. Ten opzichte van bijvoorbeeld een houten vloer bent u veel voordeliger uit.
 1. Uniek
  Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, van betonlook tot visgraat vloer, eigenlijk alles is mogelijk. De verscheidenheid in PVC vloeren is enorm. Ook voor u is er een vloer die perfect aansluit bij uw stijl en voorkeur.

 • Laagste prijsgarantie
 • Ruim A-merken assortiment
 • Gratis levering vanaf € 250,-
 • Grote fysieke showroom
 • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 17 reviews.