Webwinkel Keurmerk Laagste prijsgarantie pvc vloeren Webwinkel Keurmerk Gratis verzending vanaf € 250,-

PVC vloeren nadelen

Een vloer van PVC heeft enorm veel voordelen. Het mooie is dat er bijna geen nadelen zijn. Het enige nadeel is dat u zeer hoge temperaturen (boven de 60 graden) en langdurige blootstelling aan zonlicht met click PVC beter kunt vermijden. Als u bijvoorbeeld een serre heeft met zeer veel zonlicht dan is het wellicht beter om te kiezen voor plak PVC dan voor click PVC.

Kies voor een goede kwaliteit

De kwaliteit van een PVC vloer hangt af van de aanbieder. Indien u een PVC vloer van slechte kwaliteit aanschaft dan kan dit betekenen dat u snel krassen in uw vloer krijgt en dus niet lang plezier heeft van de vloer. Een vloer kopen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Zorg er dan ook voor dat u kiest voor het juiste merk. Wij verkopen uitsluitend merken met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nadelen van een click PVC vloer

Een click PVC vloer kunt u gemakkelijk zelf leggen. Het enige nadeel is dat de warmte-isolatie hoger is dan bij een plak PVC vloer. De warmte wordt dus iets minder goed doorgelaten dan bij plak PVC.

Nadelen plak PVC

Als de vloer geplakt moet worden dan vraagt dat om een vakkundige aanpak. Specialisten met kennis en ervaring zorgen ervoor dat de vloer op de juiste manier geplaatst wordt, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Zo moet de ondergrond helemaal geëgaliseerd worden. Als u de vloer door ons laat leggen, bent u gegarandeerd van de juiste werk- en legwijze. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Webwinkel Keurmerk
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom: