PVC vloeren nadelen

Bijna elk product heeft zo zijn nadelen, hier gaan wij verder op in door de PVC vloeren nadelen te benoemen en u een eerlijk advies te geven.

Nadelen van een PVC vloer

Een nadeel wanneer u bij een leverancier koopt die werkt met B merken, is dat de vloer heel dun kan zijn. Met PVC vloeren is het belangrijk dat de dikte optimaal is, zodat mocht er een oneffendheid in de vloer zijn, je niet direct een hobbel of deuk ziet. Hoe dunner de vloer hoe sneller deze beschadigt en hoe sneller je dit ziet. Het is belangrijk dit vantevoren te checken en ervoor te zorgen dat de vloer glad en schoon is voordat je aan het leggen van de PVC vloer begint.

Het tweede nadeel is dat u zeer hoge temperaturen (boven de 60 graden) en langdurige blootstelling aan zonlicht met click PVC beter kunt vermijden. Dit heeft te maken met verkleuringen en de hitte die ervoor zorgt dat de lijm loslaat. Als u bijvoorbeeld een serre heeft met zeer veel zonlicht dan is het wellicht beter om te kiezen voor plak PVC dan voor click PVC.

Nadelen van een click PVC vloer

Het enige nadeel is dat de warmte-isolatie hoger is dan bij een plak PVC vloer. De warmte wordt dus iets minder goed doorgelaten dan bij plak PVC. Daarentegen kunt u een click PVC vloer gemakkelijk zelf leggen.

Nadelen plak PVC

Als de vloer geplakt moet worden dan vraagt dat om een vakkundige aanpak. Specialisten met kennis en ervaring zorgen ervoor dat de vloer op de juiste manier geplaatst wordt, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Zo moet de ondergrond helemaal geëgaliseerd worden. Als u de vloer door ons laat leggen, bent u gegarandeerd van de juiste werk- en legwijze. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Kies voor een goede kwaliteit

De kwaliteit van een PVC vloer hangt af van de aanbieder. Indien u een PVC vloer van slechte kwaliteit aanschaft dan kan dit betekenen dat u snel krassen in uw vloer krijgt en dus niet lang plezier heeft van de vloer. Een vloer kopen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Een vloer van PVC heeft enorm veel voordelen. Zorg er dan ook voor dat u kiest voor het juiste merk. Wij verkopen uitsluitend merken met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.