PVC vloeren en vloerverwarming

Ieen PVC vloer geschikt voor vloerverwarming? PVC is een goed alternatief voor houten vloeren van parket of laminaat. PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof, maar tegenwoordig eigenlijk niet meer te onderscheiden van echt hout. Maar maak je je zorgen of PVC vloeren en vloerverwarming ook een goede combinatie zijn? Goed nieuws: dit soort vloer is erg geschikt voor vloerverwarming. 

Voordelen PVC vloeren en vloerverwarming

Wil je graag energie besparen met je vloerverwarming? PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming zijn dan een ideale oplossing. Waar laminaat en parket isoleren, is een PVC vloer juist warmtegeleidend. Hierdoor komt de warmte goed door de vloer heen en hoeft de vloerverwarming minder energie te verbruiken voor hetzelfde resultaat. Sterker nog, vaak geeft de vloerverwarming door dit optimale rendement zo veel warmte af dat er geen andere verwarming meer nodig is. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 

Welke PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming?

Een PVC vloer leggen op elektrische vloerverwarming is goed mogelijk bij de verschillende soorten PVC. Of je nou een PVC visgraatvloer met houtlook of juist PVC tegels met betonlook hebt, vloerverwarming kan er altijd prima onder. Wil je toch nog meer weten over de mogelijkheden van PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming of PVC vloeren in het algemeen? Wij staan altijd voor je klaar! Neem contact met ons op en wij helpen je. Daarnaast kan je ook kijken op onze informatiepagina, waar meer info te vinden is over PVC vloeren. 

 

PVC vloer kopen?

Ben je overtuigd en wil je een PVC vloer leggen op vloerverwarming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk verschillende soorten PVC vloeren. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en stijlen (zoals visgraat, Hongaarse punt en PVC tegels) en uit click PVC en plak PCV. Zowel plak als click PVC vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Naast het ruime aanbod hebben we ook een laagste prijsgarantie en bieden wij gratis levering vanaf € 250,-. Kortom, wil je een PVC vloer kopen, bekijk dan snel het aanbod op onze site! 


  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.