Goedkope vloer

De keuze voor een nieuwe vloer kan een lastige beslissing zijn. Zo zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden en die invloed hebben op het uiterlijk van je interieur en het budget. Wanneer je budget wat minder toereikend is ga je op zoek naar een goedkope vloer en kun je een keuze maken uit de verschillende type vloeren. Zo is er de mogelijkheid voor tapijt, laminaat, PVC vloer, parket, vinyl of betonvloer. Afhankelijk van de intensiteit, de plek waar de vloer wordt gelegd en het onderhoud is de keuze voor een PVC vloer wat dat betreft altijd een goede keus. Je hoeft namelijk geen concessies te doen in het uiterlijk aangezien PVC vloeren haast niet meer van echte vloeren te onderscheiden zijn. Zo zijn er PVC vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn en zorgen ze voor een goede isolatie.

Overzicht van goedkope vloeren

Wanneer je voor een goedkope vloer kiest is de kwaliteit alsnog een belangrijke factor. Het materiaal, de ondergrond en de intensiteit zijn elementen die goed zijn om na te gaan. De dikte van de vloer is hetgeen wat hierin een belangrijke rol speelt. Vaak geldt de regel, hoe dikker de vloer hoe beter de kwaliteit. Met PVC vloeren is dit ook het geval en daarom hanteren wij de regel dat de vloer een minimale dikte van 2,35mm moet hebben. De vloeren zijn niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam. Bovendien krijg je van ons 15 jaar garantie.

Hieronder een overzicht van de goedkope vloeren die de beste prijs/kwaliteit hebben.

Waar je op moet letten bij goedkope vloeren

Een goedkope vloer kan een goede keus zijn als je voordeliger uit wilt zijn. Wel is het belangrijk om  een goede overweging te maken waar de vloer wordt gelegd en hoe intensief deze wordt gebruikt. Wanneer je de vloer in de woonkamer laat leggen is het verstandig om een vloer te kiezen die slijtvast, waterbesteding en isolerend is. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de vloer binnen de kortste keren aanzienlijk slijten en wat ten nadele komt van het aanzicht. Ook is het belangrijk op te letten hoe groot de kans is dat er vuil op komt. In de keuken is er bijvoorbeeld een grotere kan dat er vocht op komt en wanneer dat in de vloer trekt ontstaan er lelijke vlekken. Waterbestendig en vuilafstotend is hierbij een belangrijke eigenschap die een vloer moet hebben.

Vindt je beton of houtlook mooi, dan is de keuze voor een Klik PVC vloer de juiste. Het voordeel van een klik PVC vloer leggen, is dat je geen lijm hoeft te gebruiken en de ondergrond ook niet perfect glad en egaal hoeft te zijn. Daarnaast is deze zeer sterk en niet van echt te onderscheiden. Plak PVC is daarentegen makkelijk in onderhoud omdat je geen voegen hoeft schoon te maken en kan zeer goed tegen vocht. Wanneer je een glas water laat vallen zal het op de oppervlakte blijven liggen en kan je het met een doekje afdoen. Wil je in een ruimte een vloer leggen die zelden wordt gebruikt dan kan je een plak pvc vloer leggen met een minimale dikte.

  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Showroom:

De waardering van www.pvcvloeren.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 18 reviews.