Webwinkel Keurmerk Laagste prijsgarantie pvc vloeren Webwinkel Keurmerk Gratis verzending vanaf € 250,-

Goedkope PVC vloer

Een PVC vloer is tegenwoordig populair bij veel mensen die een nieuwe vloer laten leggen. Vloeren van PVC zijn namelijk kwalitatief erg sterk. Dit betekent echter niet dat een PVC vloer erg duur hoeft te zijn. Bij PVC Vloeren verkopen we namelijk ook veel voordelige PVC vloeren met laagste prijsgarantie, zodat zo’n vloer voor iedereen betaalbaar is. 

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren hebben veel voordelen. Zo is een PVC vloer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Daarnaast is een PVC vloer erg geschikt voor vloerverwarming. Vloeren van PVC zijn namelijk warmtegeleidend, en dat is natuurlijk ideaal in combinatie met vloerverwarming. En ben je bang dat een PVC vloer lastig te onderhouden is? Dat is nergens voor nodig. PVC vloeren hebben namelijk een beschermende laag waardoor ze in vergelijking met bijvoorbeeld een houten vloer onderhoudsarm zijn. Wil je meer weten? Lees dan verder op onze pagina over de voordelen van PVC vloeren. 

Verschillende uitvoeringen

In ons assortiment goedkope PVC vloeren is veel variatie te vinden. Wij verkopen zowel betaalbare click PVC vloeren als plak PVC vloeren. Kliklaminaat is makkelijk zonder lijm te leggen en plak PVC is niet gebonden aan een vast patroon. Beide soorten hebben dus een voordeel. Verder verkopen we ook verschillende soorten, zoals visgraat PVC vloeren, PVC tegels en PVC vloeren met houtlook. Het is dus geen echte houten vloer, maar het lijkt wel op echt hout. Omdat er zo veel verschillende stijlen zijn, is een goedkope PVC vloer dus een prima alternatief voor mensen die houden van bijvoorbeeld laminaat vloeren of vinyl vloeren. 

Goedkope PVC vloer leggen

Wil je zelf een PVC vloer leggen? Dat is natuurlijk voordelig, maar het is dan wel belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Wij hebben een pagina over het leggen van vloeren van PVC op onze website, dus lees daar verder voor tips. Zowel het leggen van plak PVC als click PVC wordt daar besproken. Wil je liever een goedkope PVC vloer laten leggen? Dat kan ook! Bij ons kun je een vloer bestellen inclusief leggen. PVC vloeren leggen is iets wat onze medewerkers als vaak hebben gedaan en ook voor jou kunnen ze je vloer op een professionele manier leggen. 

Goedkope PVC vloer kopen?

Ons assortiment voordelige PVC vloeren bevat veel vloeren met een lage prijs. Of nog beter gezegd: met de laagste prijs. Wij hebben namelijk een laagste prijsgarantie. Als je ergens anders één van onze PVC vloeren voor een lagere prijs vindt, laat het ons dan weten. Dan krijg je namelijk het verschil plus 10% korting op je bestelling. De goedkoopste PVC vloeren van Nederland vind je dus bij ons. Wacht daarom niet langer en bestel snel je goede goedkope PVC vloer of vraag een gratis staal aan! 

Webwinkel Keurmerk
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf € 250,-
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke leg en meet services

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget