De Goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Goedkope PVC vloer

Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Bij pvcvloeren.nl vindt u goedkope PVC vloeren van de beste kwaliteit met laagste prijs garantie. Wij verkopen uitsluitend A-merken.

Een PVC vloer, helemaal van nu

De vraag naar PVC vloeren is de laatste jaren enorm gestegen. PVC heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Bovendien kun je met PVC heel veel stijlen creëren en aan vrijwel alle woonwensen voldoen. Wij verkopen PVC vloeren die meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u kunt kiezen uit de modernste vloeren van de beste kwaliteit.

Verschillende uitvoeringen

Wij kunnen u verschillende soorten PVC vloeren bieden. Onze collectie bestaat uit diverse patronen, legmethodes en kleuren. U vindt zowel click PVC en plak PVC in ons assortiment.

Laagste prijs garantie

Wij bieden u de laagste prijs garantie. Doordat wij zeer scherpe inkooptarieven hebben kunnen wij u ook echt de laagste prijs bieden. Heeft u hetzelfde product toch ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten. Dan krijgt u het verschil + 10% korting op uw bestelling.

Het leggen van een PVC vloer

U kunt ervoor kiezen om de PVC vloer zelf te leggen. Hierdoor bespaart u kosten. Echter moet u dit wel goed aanpakken. Bij het leggen van de vloer is het van belang om met een aantal aspecten rekening te houden. Deze aspecten zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw PVC vloer en dat de duurzaamheid van de vloer zal toenemen. U leest hier meer over het leggen van de vloer. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door onze professionals.

Onderhoud van een PVC vloer

Het prettige van een PVC vloer is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft. Het is in principe voldoende om af en toe te stofzuigen en te dweilen. De vloer beschikt namelijk over een beschermende waslaag. PVC vloeren zijn dus zeer onderhoudsarm, zeker wanneer u ze vergelijkt met bijvoorbeeld houten vloeren. Daarom kiest men steeds vaker voor een PVC vloer.

  • Laagste prijsgarantie pvc vloeren
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service
  • Grote fysieke showroom
  • Landelijke legservices/opmeet services
8.7

DE GOEDKOOPSTE PVC VLOEREN VAN NEDERLAND

Wij hebben de goedkoopste PVC Vloeren van Nederland

Wij verkopen alle bekende merken
  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim A-merken assortiment
  • Gratis levering vanaf 250 euro
  • Gratis stalen service