Onderhoud

Onderhoud Pvc Vloeren

Het aanbrengen van de waslaag.

Als u geen uren per week aan intensief poetsen wil spenderen, dan is een PVC vloer zonder meer een aan te raden keuze.

Het onderhoud van een PVC vloer is namelijk zeer eenvoudig. Met deze vorm van vloermateriaal hoeft u geen vergeelde of vervuilde voegen te verwachten die u elk half jaar met de stoommachine moet reinigen noch een zware en vaak dure waxbeurt of schuurbeurt. Doordat de meeste PVC vloeren over een beschermende laag beschikken, beperkt het onderhoud van een PVC vloer zich tot het stofzuigen, het stofwissen en van tijd tot tijd zwabberen van de vloer.

Het enige periodieke onderhoud dat een PVC vloer nodig heeft, is het vernieuwen van de beschermende was laag, een PVC vloer is dus een onderhoudsarme vloer. Geadviseerd wordt om de waslaag, die direct na het leggen door ons op de vloer word aangebracht, 1 tot 2 keer per jaar te vernieuwen. Hier zijn verschillende producten voor op de markt, een voorbeeld is metropolish van Mflor.
Dus u ziet, u heeft wel de lusten van een houten vloer, maar niet de lasten.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact fomulier of via de mail: showroom@braad.nl. Graag staan wij u ook telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is: 0521- 511596.

cbw